Speel je mee?

Voor iedereen die met kinderen werkt is het altijd weer een uitdaging "korte" activiteiten aan te bieden die aansluiten bij de wensen en de behoeften van de kinderen op dat moment

Doelgroep: Vrijwilligers tussenschoolse opvang en tussenschoolse opvang.

 

 

Doel:

De cursus Speel je mee? biedt begeleiders van de tussenschoolse opvang praktische handvatten om met spelletjes en activiteiten aan de slag te gaan in de “korte”speeltijd tijdens de tussenschoolse opvang.

 

 

 

Wat komt aan bod:

Hoe bereid ik activiteiten voor binnen de tussenschoolse en buitenschoolse opvang?

Wat heb ik nodig om activiteiten tot een goed einde te brengen?

Praktische tips bij het begeleiden van spellen.

We gaan aan de slag met diverse activiteiten

 

Resultaat:

Na afloop van de cursus weten de deelnemers welke activiteiten voor welke doelgroep kinderen geschikt zijn en zijn zij in staat om korte vernieuwende activiteiten aan de TSO/BSO kinderen aan te bieden.

 

Studiebelasting: 6  uur

Maximum aantal deelnemers: 15

Minimum aantal deelnemers: 8

Niveau training: Begeleiders van de tussenschoolse en buitenschoolse opvang. De cursus is geschikt voor ervaren en onervaren medewerkers. 

Duur: 2 of  3 dagdelen van 3 uur 

 

Prijs: PWAcademie levert de docent en het trainingsmateriaal. Aan het einde van de cursus krijgen de cursisten een exemplaar van een activiteitenboekje mee naar huis. De opdrachtgever zorgt voor de zaalruimte, catering en eventueel benodigde apparatuur. De kosten bedragen €1000,00 incl BTW en excl. reiskostenvergoeding voor 2 dagdelen, voor 3 dagdelen betaald u   €1395,- inclusief BTW en exclusief reiskostenvergoeding.

Kwalificatie: U ontvangt een certificaat van deelname.

 

Datum in overleg (incompany). Voor meer informatie kunt u een informatie verzoek indienen op het contactformulier.